T-Shirts og Undertrøjer

Undertrøjer med og uden ærmer til mænd. Undertrøjerne med ærmer fåes både med v-hals og rund hals. Holdbare kvaliteter, der kan holde til at blive brugt og vasket igen og igen. Tæt pasform, så de ikke krøller under skjorten.

trust stars image

Nem og overskuelig hjemmeside, god service og hurtig levering. Jeg købte bambus strømper og produktet levede op til beskrivelsen og pasformen var behagelig. Jeg vender tilbage

Gosmand Kudsk

trust stars image

En god oplevelse fin produkt og levering kan kun anbefale

Erik Knudsen

trust stars image

Virkeligt behageligt tøj, som bliver ved med at være lækkert, selv efter mange vaske🙂👍

Lars Ljørring

trust stars image

Hurtig behandling. Rigtigt gode varer. Jeg havde et lille problem, som The Basics svarede tilbage på næsten med det samme. Så god service.

Tom Mouritsen

Undertrøjer med og uden ærmer

Undertrøjer til mænd lavet, så de sidder Undertrøje under skjorte tæt til kroppen og er typsk lavet i naturlige bambus eller bomuldsmaterialer. Især om vinteren og på kolde dage kan det være rart at have en behagelig undertrøje under skjorten. Undertrøjer laves både med og uden ærmer og om man foretrækker det ene eller det andet er en smagssag.

Billige undertrøjer online

Undertrøje i gave til farVi producerer vore undertrøjer på fabrikker i Østen, som vi selv kontrollerer og har arbejdet med i mange år. Fabrikkerne ligger placeret tæt på markerne og på produktionen af garnerne og de strikker selv stoffet. Der er ikke yderligere mellemhandlere mellem os og fabrikkerne, så vi kan sælge vore undertrøjer i en høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Bambus og bomuld

Vi har lavet en helt klassisk undertrøje uden ærmer i 100% bomuld. Stoffet er strikket i en rib metervare, der gør den strækbar, så den altid sidder godt på kroppen – selv efter en lang dags brug.

Vore øvrige undertrøjer er lavet i et garn, der består af 70% bambus og 30% bomuld og så er det strikket med et elastisk garn af elasthane, der gør det glatstrikkede jersey stof behageligt og strækbart.

Undertrøjer i 100% bomuld

Brad wearing a Tank Top Vores undertrøje i 100% bomuld er den helt klassiske undertrøje. Den er strikket på strikkemaskiner med smalle cylindere. Det betyder at undertrøjerne er rundstrikkede, sådan at den ikke er syet i siden. Derved får du en strækbar hvid undertrøje, der sidder super godt på kroppen. Stoffet i 100% bomuld kan holde til at blive vasket selv ved høje temperaturer, så det er en undertrøje, du kan bruge i mange mange år til en uhørt lav pris

Bambus undertrøjer

Udvalget af bambus undertrøjer er Sort Bambus T-Shirt fra Sidennoget større. Både med og uden ærmer og undertrøjen i t-shirt form sælger vi både med v-hals og rund hals, så du selv kan vælge om den skal være synlig under skjorten eller ej.

Vi har blandet en lille smule bomulds fibre sammen med bambus fibrene i det garn vi bruger til at strikke undertrøjerne. Det har vi gjort for at få undertrøjerne til at holde længere. Bambus fibre alene er glatte og ret korte, så et 100% bambus garn vil have en tendens til at peele og have en mindre slidstyrke og holdbarhed. De bomuldsfibre vi har blandet sammen med bambus fibrene er længere og medvirker til at holde på de glatte bambusfibre. Derved opnåes en længere holdbarhed og mindre peeling.

Tætsiddende slim-fit t-shirts

Vore undertrøjer med ærmer kan også bruges som t-shirts. Blot skal man være bevidst om at pasformen er lavet som en undertrøje. Både omkring brystet om armene vil t-shirt’en derfor sidde tæt, fordi den er konstrueret til ikke at krølle under en skjorte. Er du godt skåret og kan du godt lide at vise din ‘guns’ frem, så er vore undertrøjer med ærmer  i bambus et godt bud på en slim-fit tætsiddende t-shirt til mænd.

Tank Top

Ordet tank top bruges ofte til at Bamboo Tank Top Sleeve Openingbeskrive en undertrøje uden ærmer. Ordets oprindelse er fra England, hvor en ærmeløs trøje oprindeligt opstod som den øverste del af mændenes badedragter og en svømmepøl blev dengang på engelsk kaldt en ‘tank’. Sidenhen er ordet blevet synonym med en klassisk undertrøje, der grundet den dybe halsudskæring og de store ærmegab ikke blot er praktisk at have på under skjorten, men også meget behagelig.

T-Shirts eller Undertrøjer

Undertrøjer med ærmer ligner jo ganske almindelige t-shirts, men de har typisk en anden og tættere pasform. Vore undertrøjer med ærmer kan sagtens bruges uden noget ovenpå, men man skal være bevidst om, at de har en tæt pasform.

Pleje af undertrøjer

Undertrøje hænger til tørreVore undertrøjer kan tåle at blive vasket ved høje temperaturer og vore undertrøjer i bambus kan også tørres tørretumbleren uden at krympe.

Men vil du opføre dig så bæredygtigt som muligt, så kan du overveje at hængetørre dine undertrøjer i stedet. En tørretumbler er nemlig meget hård ved stoffet og garnerne, som dine undertrøjer er lavet af. Din tørretumblers filter skal jo tømmes jævnligt at det filt agtige materiale, som du piller ud af filteret er faktisk fibre, som den stærke tørring trækker ud af garnerne. Derved forkortes stoffets levetid, så vil du være god ved miljøet kan du overveje at hængetørre undertrøjerne, hvis du har tiden til det.

FAQ

Kan t-shirts bruges som undertrøjer?

T-Shirts fungerer udemærket som undertrøjer, men pasformen på t-shirts er typisk ikke lavet som en undertrøje. Undertrøjer med ærmer – som altså ligner t-shirts – er lavet i en mere tætsiddende pasform rundt om armenene og brystet, så de ikke krøller under skjorten. Længden af en undertrøje med ærmer er også typisk længere end en t-shirt.

Hvide eller farvede undertrøjer?

Hvide skjorter er ofte en smule gennemsigtige, så man bør vælge en hvid undertrøje under en hvid skjorte.

Skal undertrøjen være i bomuld?

En helt klassisk undertrøje er lavet i 100% bomuld, da stoffet har den fordel, at det kan vaskes ved meget høje temperaturer uden at tage skade. En hvid undertrøje i 100% bomuld vil derfor kunne holde i mange år.

Hvorfor kaldes en undertrøje for en tank top?

Trøjer uden ærmer opstod oprindeligt som badetøj til mænd og ordet ‘tank’s betydning var dengang svømmepøl. Ordret betyder tank top derfor svømmepøls top. Toppen uden ærmer har siden udviklet sig, og ordet bruges i dag som oftest som en beskrivelse af en undertrøje uden ærmer.