ØKOLOGISK BOMULD

Undertøj i økologisk bomuld. The-Basics har et bredt udvalg af økologisk bomulds undertøj. Vi tilbyder underbukser og tank tops i hhv. 100% og 95% bomuld, udover dette er der økologisk bomuld i alle vores bambus produkter. The-Basics undertøj i økologisk bomuld er af mærket Umbrella Underwear, som er vores eget mærke. Umbrella Underwear er skabt for at kunne tilbyde vores kunder et lækkert produkt til billige penge.

UNDERTØJ I ØKOLOGISK BOMULD

Boxershorts og tank tops med en perfekt pasform selv efter mange vaske. Umbrella Underwear logoet er vævet ind i elastikkanten og kvaliteten kan sammenlignes med nogle langt dyrere alternativer. Vores fokus er høj kvalitet til billige penge, derfor tilbyder vi tilbud på flere af vores produkter. Vores lave priser og høje kvalitet er kun mulig fordi vi ikke bruger en mellemmand. Vores produkter leveres direkte fra fabrikken til vores lager i Kolding – for dig betyder det at kvaliteten forbliver høj uden at priserne øges. Umbrella Underwear tights er for dig som sætter pris på høj kvalitet og en perfekt pasform. Tanktoppen er for dig som ønsker 100% økologisk bomuld.

Boxershorts i økologisk bomuld fås i 2 forskellige farver, hvide og sorte. Hos The-Basics har vi lagt vægt på at leverer basis produkter til jer. Ved ikke at skulle have fokus på mode og skiftende trends kan vi holde fokus på det der betyder noget! Kvaliteten og komforten. Vi udvikler konstant på vores produkter i økologisk bomuld og bambus for netop at sikre at i kunder får den bedste oplevelser. Om i skal bruge tights til hverdagen, t-shirts til træning, eller andet tøj til rejsen så håber vi at i vil vælge vores tøj i enten økologisk bomuld eller bambus.

DERFOR ER ØKOLOGISK BOMULD BEDRE

Organisk bomuld dyrkes uden kemikalier såsom pesticider, insekticider, herbicider og genetisk modificerede (GM) organismer. Det betyder, at jorden holdes frugtbar og ren, hvilket giver mulighed for biodiversitet og blomstrende landbrug. Økologisk bomuld trækker på tradition, innovation og videnskabelige metoder til at dyrke afgrøder snarere end at bruge kemikalier, der skader økosystemet, inklusive befolkningen.

Der er mange gode grunde til, at organisk bomuld bliver det indlysende valg, især for børnetøj og undertøj. En af grundene er, at folk har mere viden om, hvor dårligt ikke-organisk tøj påvirker vores hud. Når huden er i kontakt med rester af spray og giftige farvestoffer, er der allergier, udslæt og åndedrætsproblemer.
Derudover er der en mistanke om, at de giftige spray kan forårsage hormonforstyrrelse og kræftfremkaldende. Derfor bør vi ikke udsætte vores hud for ikke-organiske stoffer.

KAN ØKOLOGISK BOMULD HJÆLPE MENNESKER?

Bomuld er en stor synder når man snakker om pesticider. Faktisk så stor en synder at WHO har opgjort det til at mindst én million mennesker hvert år bliver indlagt med akut pesticid forgiftning, her dør ca. 20.000 personer hvert år. Det er især i udviklingslandene problemet er stort. Derfor er det vigtigt at vælge økologisk.

HVAD BETYDER DET FOR DIG?

Jamen det betyder såmænd bare at du får et produkt der er godt for miljøet og godt for dig og din hud. Du kan gå på arbejde, tage ud og rejse, eller dyrke en masse motion med god samvittighed, og uden irritation på huden.

Hvis du vil vide mere om økologisk bomuld eller bambus, som er et andet bæredygtigt stof, så tjek dette blogindlæg.