Bundles

Bundles: Køb mere – spar mere

Ved at købe vore bundles får du ekstra lave priser på dine strømper og underbukser til mænd. I bundles har vi samlet pakker med undertøj og strømper, sådan at vi sparer på fragten og du får et ekstra godt tilbud på boxershorts og strømper. Du kan frit vælge de størrelser, der passer bedst ved hvert produkt. På den måde kan du forkæle dig selv med flere af de gode produkter eller dele et bundle med en, du kender.

Du kan vælge mellem kombinationer af vore mest populære produkter. Fælles for dem alle er at det er undertøj og strømper på udsalg. Du kan kombinere underbukser med strømper eller prøve to forskellige typer af vort undertøj til mænd. Det er billige herre strømper og billige underbukser.

Vi har billige bambus underbukser og billige bambus strømper i rigtigt gode kvaliteter og pasforme. Så leder du efter et par bambus boxershorts, som du kan bruge igen og igen, er du kommet til det rigtige sted. Bambus strømperne kan du købe i pakker af 12 par kombineret med bambus underbukser i 5-pak’s emballager.

Har du ikke lyst til at købe helt så mange produkter, så kan du også på vores tilbudsside finde super gode priser på strømper, underbukser og boxershorts til mænd. Find siden her.