Boxershorts

UNDERBUKSER TIL MÆND

Vi siger ikke vi sælger de bedste underbukser til herre, men det tror vi på at vi gør! Hos The-Basics sælger vi udelukkende vores eget mærke Umbrella Underwear! Det betyder, at der ikke er nogle fordyrende mellemled, der er direkte kontakt med produktionen og derfor kan vi med stolthed sige at vi sælger de måske bedste underbukser til herre. Vores designs er udarbejdet med øje for det minimalistiske, det skal være basic og så skal det være komfortabelt. Sortimentet består af bambus underbukser og underbukser i økologisk bomuld. Farverne i bambusunderbukser er sorte og økologisk bomuld kan du få i sort og hvid.

Det er ingen hemmelighed at vores højeste prioritet er at skabe et par underbukser der forbliver i garderoben. Kvalitet er vores motivationen, vi jagter det perfekte, som vi mener skabes i en kombination af komfort, holdbarhed og lækkert design. Med stor erfaring i tekstiler har vi nu produceret herre boxers der lever op til disse krav. Materialer i bambus og økologisk bomuld sikrer samtidig at vi overholder det bæredygtige element! Det er vigtigt for The-Basics at vi har fokus på planetens velvære.

Vores leverandører har stor erfaring inden for produktion af undertøj og i samspil med dem kan vi nu tilbyde boksershorts til mænd som ikke behøver at blive skiftet ud så ofte som man er vant til.

SLIDSTÆRKE OG MINIMALISTISKE

Boxers fra The-Basics findes på nuværende tidspunkt i et meget begrænset udvalg. Vores bambus tights fås i farven sort. Designet er lavet på det grundlag af det skal være basis varer med fokus på komfort, kvalitet og ikke mindst en god pris. Vi tilbyder de sorte underbukser i størrelserne small, medium, large og xtra large. Ved at have et lille sortiment har vi haft mulighed for at sikre os at de The Basics tilbyder er det absolut bedste inden for herreunderbukser.

Vi har testet deres slidstyrke og kan med stor tilfredshed sige at vores boxers kan noget udover det sædvanlige. De fleste har efterhånden vænnet sig til at bomulds underbukserne holder i en periode og at de så skal udskiftes. Holdbarheden i vores er eminent og det betyder for dig at du får et par bambus trunks der både er komfortable og holdbare. Du kan vaske vores bambus underbukser utallige gange ved den temperatur du plejer at vaske undertøj i. De bibeholder farven og pasformen og sikre at du har underbukser der er lækre, der sidder godt på kroppen og holder i rigtig lang tid.

VÆLG DET PERFEKTE PAR UNDERBUKSER

Vores mission er ikke at få dig til at købe et par underbukser fra Umbrella Underwear, vores mission er at få dig til ikke at købe andre underbukser end dem fra Umbrella Underwear!

Selvom vores sortiment ikke er større, så er enkeltheden nok i sig selv til at give din garderobe et frisk pust af minimalisme og lækkert design. Nu kan du få boxershorts i bambus og i økologisk bomuld til billige penge. Ikke nok med det så er kvaliteten på højde med langt dyrere brands! For som vi har nævnt så er kvaliteten vores højeste prioritet. Underbukser til mænd skal være slidstærke, holdbare, åndbare, bæredygtige og ikke mindst lette og komfortable. Hos os får du følelsen af frihed når du bruger underbukser fra The Basics. Skal du have et godt tilbud, så kig i vores tilbuds kategori, der har du mulighed for at få billige underbukser. Måske er du på udkig efter andre gode tilbud, tag et kig.

Vi håber du vil med på vores rejse, vi håber at når du har prøvet vores underbukser at du aldrig vil tilbage til de gamle kedelige bomuldsunderbukser. Mærk forskellen og nyd komforten.

Er du i tvivl om hvilken type underbukser du skal vælge? Læs hér