Hvorfor er bambus fantastisk at rejse i

Hvorfor er bambus fantastisk at rejse i

Bambustøj har mange fordele. Det er blødt, lækkert og ser godt ud på. Men en af de vigtigste grunde til, at mange foretrækker det bambus materiale, er måde det føles. Kort sagt, bambus tøj er utroligt behageligt!

Undrer du dig over, hvordan man vælger det bedste tøj til en lang rejse? Så er der ikke nogen grund til at lede videre.. Uanset om du flyver, tager toget eller planlægger en lang roadtrip, er det vigtigt at bære tøj, du har det godt i. Prøv tøj lavet af bambus. Så vil du mærke forskellen

Bambustøj har så mange fordele, at det er svært at indsnævre dem. Men her er vores vurdering af, hvorfor bambusstof er vores foretrukne beklædning, når vi er på farten.

  • Det er behageligt
  Når man taler om bambus tøjets mange fordele, er komfort altid en af de vigtigste. Og når man skal vælge det rigtige tøj at rejse er, er komfort næsten altid noget af det vigtigste. Let, luksuriøst blødt og blidt mod huden. Bambustøj er som at tage et knus på kroppen.
  • Det er åndbart
  En anden stor fordel ved at bambus tøj på rejsen er dets åndbarhed og det faktum, at det er fugttransporterende. Vi ved alle, hvordan det er, når vi bliver varme og svedige på farten, hvilket er det, der gør bambusstof til en sådan livredder, når du rejser. Strukturen af bambusfibre giver ventilation og trækker fugt væk fra kroppen, så huden kan trække vejret.
  • Det er termoregulerende
  Et af problemerne med at rejse er, at det ene minut er varmt, det næste er det koldt. Uanset om det drejer sig om at rejse i en tætpakket og varm togvogn eller ryste under flyets klimaanlæg, er det vigtigt, at det, du har på, skal være termoregulerende. Bambus tøj er netop det, det giver varme og ingen sved.
  • Det er let
  Bambus tøj er utroligt let. Dette betyder ikke kun, at det er super blødt og behageligt at have på, men det er også let at rulle sammen og pakke i din kuffert eller håndbagage.