Hvilken længde skal dine strømper være?

You are currently viewing Hvilken længde skal dine strømper være?

Velkommen til de nye bambus footies!

Vi kan hos The-Basics nu byde velkommen til vores nye bambus footies i sort. Strømper er en af de beklædningsgenstande som bliver mindst værdsat. For de fleste mennesker er strømper en eftertanke, og ikke noget som man lægger den store vægt på, når man vælger dem om morgenen. Dette mener vi er en fejl. Der findes mange forskellige typer af strømper og i mange forskellige længder, som passer til forskellige formål. Så hvilken længde skal dine bambus strømper være? Vi valgt at gå i dybden med de forskellige længder af strømper, der kan findes på The-Basics:

  • Footies 
  • Ankelstrømper 
  • Crew strømper 
  •  

Footies

Det kan ofte være vanskeligt at style sokker med resten af dit tøj. Sokker kan være med til at skabe eller ødelægge ethvert outfit. De nyeste strømper i vores sortiment er bambus footies i sort, og de skal være med til at løse dette problem.   

Footies bliver også kaldet for no-show strømper, sokletter, in-shoe strømper og invisible strømper. I modsætning til andre typer af strømper er footies designet til at være usynlige. Derfor er de perfekte til sommeren og de varme måneder, især hvis du foretrækker at bære shorts eller andre bukser, hvor du ikke ønsker at man kan se kanten på dine sokker. Footies giver dig nemlig udseendet af bare fødder, mens du stadig beskytter dine fødder og dine sko.

Vores nye bambus footies i sort er både bløde, holdbare og i god kvalitet. De er lavet i 80% bambus, 15% nylon og 5% elastan. De nye footies er lavet i bambus hvilket er skånsomt for dine fødder og er med til at sikre at dine fødder kan ånde og  ikke begynder at lugte. Du kan derfor ved at vælge vores nye sorte bambus footies sikre at dine fødder og sko er beskyttet hele dagen, samtidig med at du fuldender dit outfit. 

Ankelstrømper

Ønsker du nogle sokker der er lidt længere, så kan du prøve at gå efter ankelstrømper. Ankelstrømper er længere end footies, men kortere end Crew strømper. De går – som du nok har gættet – til anklerne eller lige lidt over. Ankelstrømper er dermed ikke beregnet til at skulle fremstå som usynlige når man har sko på. 

En af de store fordele ved ankelstrømper er deres mangfoldighed. Ankelstrømper bæres ofte til fysiske aktiviteter, som tennis eller løb. Derfor ser man også ofte at sportsmærker laver ankelstrømper specielt egnede. Derudover er almindelige sorte ankelstrømper også perfekte til at holde dine fødder varme, når du bare slapper af derhjemme.

Her hos The-Basics har vi de perfekte sorte ankelstrømper, både til dem der ønsker nogle ankelstrømper at dyrke sport i, og til dem der bare leder efter nogle ankelstrømper i god kvalitet. Vores sorte bambus ankelsokker er lavet i den bedste kvalitet. De er bløde og komfortable, hvilket gør dem perfekte til dig der ønsker nogle enkle sorte strømper til hverdagen. Samtidig er vores bambus ankelstrømper lavet så de holder dine fødder friske hele dagen og lader dine fødder ånde. Dette gør dem til de perfekte sorte ankelstrømper til dig der ønsker at dyrke løb eller anden sport. Læs mere om vores korte bambus strømper hér: https://the-basics.dk/vare/12-par-bambus-stroemper-sort/

Crew strømper

Hvis der er en type strømpe som alle mænd burde have i deres skuffer derhjemme, så er det crew strømpen. Denne klassiske strømpe går fordi dine ankler og rammer omkring midten af læggen. Dette er tilfældigvis også en af de mest populære typer af strømper. 

Crew sokker kan fås i mange forskellige stilarter og materialer, hvilket gør dem egnede til enhver begivenhed og til alle årstider. For eksempel er crew sokker et godt valg både når det kommer til arbejde og fritid. En klassisk sort crew sok egner sig for eksempel godt til arbejdet, mens du på vandreturen kan anvende en tykkere crew sok lavet i fugttransporterende materialer. 

På The-Basics har vi klassiske sorte bambus strømper der passer både til hverdagen og til fysiske aktiviteter. Vores sorte strømper er lavet af bambusfibre der sikrer god ventilation for din hud, og som både er bæredygtige og i høj kvalitet. De vil derfor holde dine fødder varme i kølige forhold og kølige under varme forhold, hvilket gør dem perfekte til brug året rundt. Samtidig er vores sorte strømper meget velegnede til træning på grund af deres åndbare materiale, der sikrer at det er slut med ildelugtende fodtøj. Se mere til vores klassiske sorte bambus strømper hér: https://the-basics.dk/vare/12-par-bambus-stroemper-sort/