Hvilken type underbukser skal mænd vælge?

You are currently viewing Hvilken type underbukser skal mænd vælge?

Det første valg en mand skal træffe er: Stramme eller løstsiddende underbukser. Er du mest til at dine underbukser sidder stramt omkring låret og dermed holder det hele lidt mere på plads, eller kan du godt lide at der er let og luftigt omkring de ædlere dele? 

Underbukser med ben deles groft sagt op i to kategorier: Løstsiddende og stramtsiddende. Løstsiddende betegnes oftest som boxershorts, mens de mere stramtsiddende typer går under mange navne: tights, trunks, tight fit boxers, underbukser med ben o.s.v. Vi har valgt at kalde dem ‘trunks’ med fare for, at vore underbukser på engelsk forveksles med bagagerummet på en bil. 

Boxershorts er løstsiddende og laves typisk af en vævet metervare, som giver dem et lidt mere klassisk og oldschool udseende. Kvaliteten er typisk 100% bomuld, og du kan med fordel se dig om efter et par, der er lavet af økologisk bomuld. 

Selvom udseende og pasform minder lidt om et par shorts eller badebukser bør du ikke bære boxershorts uden noget ovenpå. Det kan du overlade til din kæreste, når hun tuller morgen søvnig rundt derhjemme.

Boksershort giver ikke støtte eller strammer op, men er du til behagelig løsthængende følelse, så kan denne type af underbukser være det helt rigtige for dig. Boxershorts var den mest populære type af underbukser for 20-30 år siden, men moden dikterer, at det er tiden til at finde de gamle travere frem fra det bagerste af skuffen igen.

Cotton TrunkTrunks – eller underbukser med ben – er kendetegnet ved, at de sidder strammere end boxershorts. Både omkring din bagdel og dine lår, men de holder også lidt bedre styr på dine ædlere dele, så der ikke er så meget der dingler rundt.

Vil du have et par gode underbukser med ben, så bør du se efter en materiale blanding med elasthane, og de bedste bruger en elasthane der er god til at trække sig sammen igen. Så du undgår nemlig at stoffet rundt om låret bliver løst sidst på dagen.

De primære materiale bør enten være bomuld (helst økologisk) eller en bambus blanding. Bambus er blødere, mens bomuld er mere klassisk. Begge materialer kan give dig en dejlig følelse – og en god røv – hele dagen.

Uanset om du er til boxershorts eller trunks, så er underbukser med ben de mest populære og behagelige til den moderne mand.