The-Basics.dk Bloggen

The-Basics Blog er for dig! Her vil vi dele tips og tricks! Viden om materialerne vi bruger, information om vores produkter og gode tilbud!

Er strømperne i god kvalitet?

Hos The-Basics gør vi meget ud af at produce strømper, der holder. Vi vil gerne producere strømper, som vore kunder ikke smider væk efter få ganges

Læs mere »

Hvorfor laver vi undertøj af bambus

Bambus er den hurtigste voksende plante i verden. Bambus fibre er en ekstrem blød og komfortabel fiber. Den er ligesom bomuld et rent naturprodukt, men strukturen på fibren

Læs mere »

Hvem er vi?
The-Basics er en dansk virksomhed med hovedkontor i Kolding. Bag denne virksomhed står en mand som har været i tekstil branchen for årtier. Med erfaringen i branchen og åben for ideer blev The-Basics skabt.

Så hvorfor The-Basics? Det danske folk har en tendens til at elske den enkelte påklædning. Så hvorfor ikke gøre den virkelig behagelig. Hvorfor ikke skabe høj kvalitet til overkommelige priser? Med viden og erfaringen fra tekstil branchen var svaret krystal klart! Trenden er holdbart og bæredygtigt. Svaret var bambus.

The-Basics har visionen om at blive kundens leverandør af komfortabelt undertøj.

Vores mission: At producere holdbart og bæredygtigt undertøj i høj kvalitet til overkommelige priser.

Vi ønsker at gøre hverdagstøjet så fantastisk som muligt. Derfor har vi fundet nogle dygtige leverandøre i mellemøsten. På den måde er den ingen mellemmand, hvilket betyder at vi kan producere og levere meget hurtigt og samtidig bibeholde en super kvalitet.

Hos The-Basics er det vores mission at bringe lækre og billige underbukser, t-shirts og strømper fra fabrikken direkte til dig på den bedste måde. Vores mærke hedder Umbrella Underwear. Vi elsker materialer og stræber efter at samarbejde med brands samt fabrikker, som deler den samme passion for fiber og garn og den komfort de kan give til os alle. Vi håber at du er ivrig efter at dele vores kærlighed til materialer, og vi stræber efter at bruge vores viden og erfaring til at skabe vidunderlige produkter til en fornuftig pris for dig. Det er ligeså vigtigt for os, at mennesket og naturen der er involveret under fremstillingen af vores produkter, nyder godt af det vi gør.

Vi elsker at dele vores tanker og ideer og vi ville være begejstrede, hvis du vil dele dine med os.