Bambus undertøj: Derfor vil du elske det

You are currently viewing Bambus undertøj: Derfor vil du elske det

Derfor er bambus så godt

Bambus undertøj: derfor vil du elske det. The-Basics.dk giver dig dejligt og behageligt bambus undertøj fra Umbrella.

Hvorfor er bambus så godt ? Hvorfor bør vi vælge det ? Hvorfor er bambus, det bedre valg? 

Bambus fibrene er ikke blot naturligt åndbare og fugt absorberende lige som bomuld, de giver også fugten mulighed for at forlade stoffet hurtigere end bomuldsfibre, så stoffet føles tørt meget hurtigere. I øvrigt er bambus fiberne lettere og mere silke bløde end bomuldsfiberne. 

Årsagerne til at vælge bambus undertøj er uendelige. Fra at det er miljøvenligt til at det er utrolig behageligt at have på. Alle bør prøve bambusundertøj.  Videre I artiklen vil vi give dig grunde til at vælge bambus når du skal købe undertøj næste gang.

Bambus underbukser model

De fleste mennesker er vant til at bruge bomuldsundertøj, og føler måske at det er åndbart. Det er kun fordi de ikke har givet bambus undertøj et forsøg.  De praktiske mikrohuller som er i bambus fiberne hjælper med at gøre undertøjet åndbart. Ved at give ventilation tillader bambus undertøjet huden at ånde. 

Allergivenlig – Mange med sensitive hud, har problemer med at finde tøj som ikke giver dem allergiske reaktioner. Bambus er mere blidt end bomuld og syntetiske stoffer. Du skal ikke være irriteret af at klø og krasse, med bambus er din hud beskyttet.

Blødt og komfortabelt – Føl dig godt tilpas hele dagen, hvad enten du skal sove, træne eller er på arbejde. Ukomfortabelt undertøj der sidder dårligt er det værste, især når materialet får huden til at klø. Bambus gør det modsatte. Du vil føle dig godt tilpas, selv efter en træning  vil du føle dig godt tilpas da bambus tørrer hurtigt.

Du forbliver tør – Bambus fibre har små huller der gør det muligt for stoffet at forblive luftigt, tillader absorbering og får fordampning af fugt til at ske hurtigt. Dette gør at du ikke kun føler dig komfortabel og irritationsfri men også giver dig følelsen af at være frisk.

Flot design – Er det ikke den bedste følelse at tage noget godt undertøj på? Det får dig til at føle dig tilpas og klar til dagen foran dig. Bambus kommer med en masse fordele, som ånbarhed, samtidig med at det ser godt ud. Vi har mange flotte designs som giver dig variation til din undertøjsgarderobe.