Hvorfor laver vi undertøj af bambus

Bambus er den hurtigste voksende plante i verden.

Bambus fibre er en ekstrem blød og komfortabel fiber. Den er ligesom bomuld et rent naturprodukt, men strukturen på fibren gør den meget blødere og dermed mere komfortabel end bomuldsfibre.

I nogen sammenhænge er bambus metervare blevet kaldt for kunstig silke. Et lidt misvisende begreb, da bambus er et rent naturprodukt, men det fortæller noget om, hvor blødt og lækkert bambus stof er.

Bambus fibre er også både åndbare og svedtransporterende, så det er en ideel fiber at bruge til produkter, som vi har tæt på kroppen.

Bambus planten er én af verdens mest hurtigt voksende træagtige plante, der kan vokse op til 1 meter om dagen ved de rette temperaturer. Udbyttet på bambus markerne er derfor meget højt.

En af ulemperne ved bambus er dog, at stoffet har en tendens til at peel. Altså at lave de her små fnullere, som typisk ses på albuerne af en sweater. 

For at modvirke denne ulempe, sådan at produkterne holder endnu længere har vi valgt at blande bambus og bomulds fibre i en unik kombination, sådan at peelingen holdes på et minimum samtidig med, at blødheden bevares.


Ads for bambus produkter

Bambus produkter kan generelt vaskes ved høje temperaturer og tørres i tørretumbler.

Bambus produkter er den perfekte valg, fordi det ikke kun er godt for din hud, men det er også naturligt allergivenligt, antibakterielt og forhindrer lugt, og hudirritationer. Bambus produkter holder dig frisk hele dagen og udover det, bambus produkter er også holdbart produkter. 


the-basics ad

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *