Abonnementsbetingelser

Generelle oplysninger

The-Basics.com ApS (Nin-ja.com ApS)

CVR: 4044 2928

Adresse: Birkemosevej 9a, 6000 Kolding, Danmark

E-mail: info@the-basics.com

Tlf: 25606650

Abonnementsforhold
Når du tegner abonnement hos The-Basics, får du adgang til din brugerprofil hvor du kan se og justere dine abonnementsdetaljer. Når du bestiller din pakke med abonnement hos The-Basics.dk, accepterer du samtidig vores abonnementsbetingelser sådan at vi sender dig de næste leveringer med de faste intervaller, som du har valgt.

Du skal være mindst 18 år gammel for at tegne abonnement hos os.

Det oplyste beløb for dit abonnementsprodukt bliver hævet på dagen, hvor din ordre går igennem og bliver afsendt fra vores lager. Du kan til enhver tid se og tilpasse dine fremtidige leveringer på din brugerprofil.

Ved abonnement vælger du selv frekvens af levering af de ønskede produkter. The-Basics sender derefter dine produkter i overensstemmelse med dine præferencer.

Du vil modtage en e-mail 72 timer forud for dine forsendelser, og du har desuden altid mulighed for at tilpasse dine forsendelser, hvis det måtte være nødvendigt – dette kan gøres via din brugerprofil på dette link. Der vil være et link i mailen, så du kan vælge at springe leveringen over eller udskyde den.

Det er dit ansvar at holde din e-mailadresse og dine betalingsoplysninger opdateret under dine brugerprofil.

Når du gennemfører dit køb af en vare på abonnement, bekræfter du samtidig, at vi må kontakte dig med e-mails vedrørende dit medlemskab.

Levering

Alle abonnementer sendes afsted så hurtigt som muligt på hverdage. Falder datoen for dit abonnement i en weekend eller på en helligdag, vil vi først sende dine varer afsted på førstkommende hverdag. Den dag du tegner dit abonnement, er den dag, vi løbende sender dit produkt efter dit valgte interval. Hvis du for eksempel ”tegner et abonnement den 29. april og vælger månedlig levering, vil vi sende dine varer den 29. i hver måned.

Vi benytter os af GLS som fragtselskab og tilbyder gratis fragt med GLS for køb over 299,- kr., hvis leveringen foretages til erhvervsadresse eller pakkeshop. Hvis brugeren placerer ordrer under 299,- kr.  er prisen for levering 39,- kr. Vælger brugeren levering til privatadresse – uanset ordrestørrelsen – er prisen for levering 61,- kr. Fragtomkostningerne fremgår i check-out processen.

Opsigelse og bindingsperiode

Der er ingen bindingsperiode på dit medlemskab og du kan opsige når som helst.

For at opsige skal du blot logge ind på din brugerprofil, vælge medlemskabet du ønsker at opsige og trykke “opsig medlemskab”. Du kan også kontakte os på mail info@the-basics.com

Alternativt kan du nemt tilpasse din næste forsendelse ved at rette afsendelsesdatoen eller vælge at springe en enkelt levering over.

Hvis du har spørgsmål eller udfordringer, er du altid velkommen til at skrive til vores support på info@the-basics.com .

Hvis der er noget galt med abonnementet 

Hvis du ikke er tilfreds med abonnementet kan du kontakte os på info@the-basics.com

Købelovens mangelsregler gælder ikke for abonnementer. 

Om du har 2 års reklamationsret efter reglerne i købeloven afhænger derfor af, hvad der skal leveres.

Levering af varer

Ved levering af varer har du reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Betaling og reservation

The-Basics tilbyder som udgangspunkt betaling via Visa/Dankort, Visakort, Mastercard, Mobilepay og Applepay.

Betaler brugeren med et internationalt betalingskort (Visa, Mastercard) eller mobilepay reserveres beløbet dog på brugerens kort eller konto indtil:

1.Beløbet hæves, når varen sendes

2.Beløbet frigives ifølge aftale med din kortudsteder

Brugeren kan læse mere om reglerne for det specifikke kort hos kortudsteder.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Træk på dit kort

Hvis du får et nyt kort, bedes du sende os de nye kortoplysninger. 

Vi sletter selvfølgelig de gamle. 

Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi trækker et beløb på dit kort. 

Du kan også gøre indsigelse hos din kortudbyder (typisk din bank), hvis du opdager, at der er blevet hævet beløb, du ikke har givet tilladelse til. Du skal gøre indsigelse hurtigst muligt og senest 8 uger efter betalingen, med mindre der er aftalt andet.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din første levering.  

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du kan benytte vores retursystem hér. Du skal selv betale for, at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Er du i tvivl, så skriv endelig til os på info@the-basics.com

Varens stand, når du sender retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage.

Beløbet, du kan få tilbage, afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Abonnementsvilkår
Ved eventuelle uoverensstemmelser mellem handelsvilkår og abonnementsvilkår gælder abonnementsvilkårene.

Ændringer i abonnementsvilkår
The-Basics forbeholder sig retten til at ændre abonnementsvilkårene. Ved ændringer vil alle medlemmer blive underrettet via e-mail, så der kan tages stilling til om man ønsker at acceptere de ændrede abonnementsvilkår.

Klageadgang

Såfremt en bruger er uenig i vores behandling af en klage, har brugeren mulighed for at henvende sig til Center for Klageløsning hos Forbrugerstyrelsen, og herefter til Forbrugerklagenævnet. Brugeren bør være opmærksom på at visse betingelser skal være opfyldt, før Mæglingsteamet for forbrugerklager  og Forbrugerklagenævnet kan behandle brugerens klage. Brugeren kan læse mere på Forbrugerstyrelsens hjemmeside www.forbrug.dk.

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Jesper på info@the-basics.com eller 25606650. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommisionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

The-basics.com ApS

Birkemosevej 9a

6000 Kolding

E-mail: info@the-basics.com

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Disse handelsbetingelser er senest opdateret den 13. maj 2024.