Abonnement Hos The-Basics

Et abonnement hos The-Basics er til dig, der gerne vil være fri for at tænke på, at bestille nye underbukser eller strømper. Strømper og underbukser fra The-Basics holder længe, men ikke uendeligt.

I stedet for at huske på at bestille nye underbukser eller strømper, når du har slidt de gamle i stykker, kan du vælge at tegne et abonnement hos os. Du bestemmer selv intervallet mellem forsendelserne, og vi skriver til dig i god tid inden vi sender varerne, så du kan nå at klikke ‘nej tak’ eller udskyde leveringen, hvis de gamle underbukser eller strømper holder endnu.

Vi tilbyder kun et lille udvalg af vores allermest basis produkter på abonnement, og vi ser abonnements løsningen som et tilbud til de af vore kunder, der blot ønsker at få leveret strømper og undertøj så nemt som muligt.

Et abonnement hos The-Basics kan du til enhver ændre eller opsige. Der er ingen binding eller skjulte gebyrer. Det er blot et tilbud til dig, der ser indkøb af strømper og undertøj som noget, der bare skal overståes.

Fri Fragt

Spar 10%

Ingen Binding

Nej. Du er ikke bundet til dit abonnement. Du ændrer og afmelde det som det passer dig.

Du kan op til 24 timer før forsendelse af dine næste varer både ændre eller afmelde dit abonnement. Vi sender dig en e-mail 72 timer før afsendelsen af varerne, så du har tid til at udsætte næste levering, aflyse næste levering eller helt aflyse dit abonnement – hvis du ønsker det.

Ja. Du kan returnere varer leveret under abonnement, på helt normal vis ved at følge dette link

Leveringsomkostningerne af varer, som du har abonnement på betales af The-Basics. Leveringen er gratis for dig.